AAK-së, iu bashkuan një numër të rinjësh, kuadro premtuese për të ardhmen e Gjilanit

Besimi ne programin dhe vizionin e AAK-së, në punën e kryeministrit Haradinaj, dhe zëvendësministrit të Infrastrukturës, njëherit kryetar i AAK-së në Gjilan, Rexhep Kadriu, ka bërë që në dyert e aleancës të trokasin mosha të ndryshme, por kryesisht ato të reja, duke e vlerësuar subjekt serioz që po dëshmon se di dhe ka vullnet të qeverisë drejt dhe për qytetarin.

AAK vazhdon të jetë e hapur për njerëz të rinjë dhe ide të reja. Vullneti i rinisë paraqet siguri për të ardhmen e Kosovës në përgjithësi, dhe të Gjilanit në veçanti thuhet në njoftimin e AAK-së dega në Gjilan./rajonipress/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *