Plani operativ “Ordinanca”, hasen parregullsi, arrestohet pronari i barnatores në Miresh

Plani operativ “Ordinanca”, hasen parregullsi, arrestohet pronari i barnatores në Miresh

Në kuadër të një plani operativ të koduar “Ordinanca” janë kontrolluar katër ordinanca private që ofrojnë shërbime shëndetësore ku janë hasur parregullsi në mbajtjen e dokumentacionit tatimor për çka janë konfiskuar librat e shitjes dhe librat e regjistrit të pacientëve.

Ndërsa, në një ordinancë në Dobërqan janë gjetur rreth 120 lloje të barnave si dhe ordinanca ishte pa licencë për çka është arrestuar pronari mashkull shqiptar dhe i njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje. Për të gjitha veprimet janë njoftuar Administrata Tatimore si dhe Inspektorët Farmaceutik njoftoj policia e Kosovës./rajonipress/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *