Aksidentohet një veturë hip mbi rrethrrotullim në rrugën e Livoçit (Foto)

Aksidentohet një veturë hip mbi rrethrrotullim në rrugën e Livoçit (Foto)

Sonte një veturë tip Golf 2 nga shpejtësia e madhe ka hip mbi rrethrrotullimin ku kryqëzohet rruga tranzit me rrugën e Livoqit të Ulët dhe hyrjen e Gjilanit.

Burime të 06press tregojnë se nuk kishte persona të lënduar dhe se policia doli menjëherë në vendin e ngjarjes./06press/

Foto 06press
Foto 06press

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *