U varros Irfane Abdullahu nëna e dëshmores Hanumshahe Abdullahu

U varros Irfane Abdullahu nëna e dëshmores Hanumshahe Abdullahu

Sot është bërë varrimi i Nënës Irfane, nënës që dha shumë për Kosovën, e cila ia fali bijen më të mirë tashmë dëshmore, Hanumshahe Abdullahun.

Deputeti dhe komandanti i UÇK-së z.Ahmet Isufi me pikëllim mbajti një fjalim prekës para të pranishmëve ku foli për jetën dhe veprën e Nënës Irfan raporton 06press.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *