Isa Berisha antarësohet në PDK

Isa Berisha antarësohet në PDK

Sonte u mbajt Kuvendi Zgjedhor në nëndegën III të qytetit në lagjen Dardania 1, ku edhe zyrtarisht u antarsua në PDK anesteziologu z.Isa Berisha i cili ishte pjesë e strukurave të LDK-së.

Ai nga sonte u bë pjesë e Dekadës së Re ku u antarësua në PDK bashkë me bashkëshorten e tij dhe familjen e gjerë Berisha raporton 06press.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *