Rinia Studentore organizoi praktikë për studentet e vitit të parë

Rinia Studentore organizoi praktikë për studentet e vitit të parë

Rinia Studentore dje ka realizuar aktivitetin “Praktika për Brucoshet” e cila ia mundësoi 20 studenteve të vitit të parë realizimin e praktikës në istitucionet parashkollore “Ardhmëria II” dhe “Integj”

Ja postimi i plotë:

Dje, per here te pare ne Universitetin “Kadri Zeka” eshte realizuar aktiviteti i mrekullueshem “Praktika per Brucoshet” per studentet e fakultetit te edukimit, Parafillor I, i organizuar nga Rinia Studentore – Kadri Zeka si organizata e vetme Studentore ne UKZ!

Aktiviteti pati per qellim qe te u mundesoj 20 studenteve te vitit te pare realizimin e praktikes ne institucionet parashkollore respektivisht ne çerdhet “Ardhmeria II” dhe “Integj” ku falenderojme znj.Merita Zejnullahu dhe Drita Rexhepi-Hoxha si drejtuese te ketyre institucioneve per bashkepunimin e shkelqyer dhe pritjen e ngrohte qe u eshte bere studenteve tona!

Rina Studentore – Kadri Zeka do te vazhdoj me aktivitete te shumta ne menyre qe jeta studentore te kete kuptim per cdo student!/06press/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *