FSK publikon listën e kandidateve që kanë kaluar fazën e parë

FSK publikon listën e kandidateve  që kanë kaluar fazën e parë

Forcat e Sigurisë së Kosovës kanë publikuar listën e kandidatëve të cilët kanë kaluar fazën e parë të testimeve në konkursin publik për rekrutimin e rekrutëve (OR1), ushtarëve që do të shërbejnë në komponentën aktive të FSK-së.

Shtetasit e Republikës së Kosovës të cilët konkurrojnë mund të pranohen në Forcën e Sigurisë së Kosovës pasi të kenë plotësuar kërkesat dhe kriteret e përgjithshme të përzgjedhjes. Pranimi në FSK konfirmohet pas përfundimit të trajnimit bazik dhe gjatë kësaj kohe kandidatët do të cilësohen si rekrutë (OR1). Pas përfundimit të trajnimit bazik rekrutët marrin gradën e ushtarit.

 

Klikoni ne linkun me poshte per te pare listen

Lista_e_kandidat__ve

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *