Aksident tjetër në rrugen Gjilan – Prishtinë

Aksident tjetër në rrugen Gjilan – Prishtinë

Sot ka ndodhur aksident përsëri në rrugen Gjilan – Prishtinë, më saktësisht afër Ligjenit të Badovcit. Burime të 06Press na kanë dërguar fotot ku shihet një kombi i bardhë dhe një veturë Mercedes. /06press/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *