Ky do të jetë moti për të Martën

Ky do të jetë moti për të Martën

Reshje të fuqishme priten gjatë javës në vazhdim, ku intensiteti më i lartë i reshjeve pritet të jetë të Martën, duke çuar vendin për vërshime lokale!

Reshjet pritet të shoqërohen edhe me shkarkesa rrufesh dhe erëra të fuqishme, duke prodhuar edhe breshër në zona të caktuara! /06press/

Burimi: Moti në Gjilan

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *