Kastrati viziton gjeniun e vogël Amar Lenjani

Kastrati viziton gjeniun e vogël Amar Lenjani

Në vizitën që ia bëra gjeniut të vogël Amar Lenjanit dhe familjes së tij në Karaçevë, diskutuam për alternativat se si mund ta mbështesim atë duke parë shkallën e tij të inteligjencës ka shkruar Qëndron Kastrati.

Postimi i plotë

“Fëmijët me inteligjencë të jashtëzakonshme duhet të kenë më shumë mbështetje institucionale, sidomos në fazat e hershme si në rastin e Amarit sepse që nga tani ai duhet të fokusohet e përgatitet në lëminë që i pëlqen. Me prindërit e Amarit u dakorduam që bashkërisht të angazhohemi për të gjetur forma se si ta trajtojmë rastin” ka shkruar kreu i Kamenicës Qëndron Kastrati./rajonipress/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *