LDK mbanë kuvendet në Arbëri, Nasale e Shurdhanë

LDK mbanë kuvendet në Arbëri, Nasale e Shurdhanë

Arbër Ismajli me këtë rast ka falënderuar ish kryetarët për kontributin e tyre nën petkun e LDK-së. Bashkë e me suksese të reja ka thënë ai.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Miq të nderuar!
Sonte përfunduam kuvendet në nëndegët: Arberi, Nasale e Shurdhanë!
Urime kryetarëve të zgjedhur Imet Rrahmani, Hajrush Eminit dhe Ramadan Elezit!
Faleminderit nga zemra ish kryetarëve për kontributin e tyre nën petkun e LDK-së! Bashkë e me suksese të reja ka thënë ai.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *