Në Kamenicë pas Fiter Bajramit, çmimi i makiatos do të ngritet

Në Kamenicë pas Fiter Bajramit, çmimi i makiatos do të ngritet

Pronaret e kafiterive dhe restoranteve në Kamenicë jane dakorduar mbrëmë (20 maj 2019) që të ketë ngritje të çmimit të kafës, duke filluar nga festa e fitër Bajramit.

Sipas burimeve te 06press, makiato pritet të bëhet nga 0.50€ sa ka qenë deri tani në 0.70€./06press/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *