Nëndega e LDK-së në Përlepnicë kërkon anulimin e Kuvendit, për shkak të parregullsive

Nëndega e LDK-së në Përlepnicë kërkon anulimin e Kuvendit, për shkak të parregullsive

Një pjesë e anëtarëve të LDK-së në Përlepnicë kanë kërkuar nga komisioni mbikëqyrës të anulojë Kuvendin e fundit për shkak të parregullsive të mëdha dhe shkeljeve statusore.

Komunikata e plotë
Të nderuar anëtarë të komisionit mbikëqyrës, Kuvendi zgjedhorë i LDK-së në Përlepnicë nuk ka qenë në proporcion me rregulloren (statutin) e partisë: Andaj kërkojmë nga komisioni mbikëqyrës që ky kuvend i cili kishte parregullsi të mëdha dhe shkelje statutore të Anulohet.

Arsyet vetëm se po dihen, andaj kërkojmë nga komisioni që ishte prezent ta vlerësoj dhe ta thotë fjalën e vet se sa ka qene në rregull ky kuvend,dhe kërkojmë një vendim të drejtë korrekt dhe pa anime thuhet në njoftimin e anëtarëve të LDK-së në Përlepnicë.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *