Përurohet ura në Topanicë

Përurohet ura në Topanicë

Bashkë me Ministrin e Infrastrukturës Pal Lekaj, sot bëmë përurimin e urës në fshatin Topanicë. Ky projekt mjaft i rëndësishëm për banorët e kësaj ane, do të shërbej si lidhje më e shkurtë mes fshatrave tjera përreth dhe Kamenicës, si dhe do të rrisë sigurinë në këtë pjesë ka thënë Qëndron Kastrati.

“Falënderoj shumë Ministrin Lekaj dhe nënkryetarin e komunës Faton Jakupi për angazhimin e tyre në këtë proces” ka shkruar Kastrati.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *