Hidromorava: NJOFTIM – PËR REDUKTIME TË UJIT

Hidromorava: NJOFTIM – PËR REDUKTIME TË UJIT

Të nderuar konsumatorë!

Të detyruar nga kushtet klimatike, ku jemi përballur me thatësirë dhe mungesë të ujit, Kru “Hidromorava” Sh.A. është e detyruar të aplikojë restriksione më të mëdha të furnizmit me ujë.

Nga sot 21.06.2019 FPU Përlepnicë ora 21:00 deri 05:00 do të ndërprejë trajtimin e ujit për pije në manyrë që sasia e ujit 16.58 m në Pendën e Përlepnicës të menaxhohet në mënyrë me optimale.Prandaj të gjitha lagjet e qytetit dhe fshatrat që furnizohen përmes FPU Përlepnicë do të përballen me reduktime nga ora 21:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Po ashtu ju njoftojmë se nga sot pas takimit me organet komunale, inspektoriatin dhe Policinë e Kosovës do të ketë inspektime më strikte të keqpërdoruesve të ujit, ku do të ketë gjoba mandatare.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni
Tel:044983071, fix:0280326980,
Kujdestaria inaktive :044719813.
Ju faleminderit!

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *