Rashiti: Vetëm me PDK-në do të ndodhë ndryshimi që e duan qytetarët

Rashiti: Vetëm me PDK-në do të ndodhë ndryshimi që e duan qytetarët

Riad Rashiti thotë se bastioni i PDK-së në Gjilan, Uglari me Ramiz Isufin dhe kryesinë e nëndegës bashkë me aktivistë tjerë, i sollën vetëm fitore Partisë Demokratike të Kosovës. Të sigurt se nuk ka alternativë tjetër, sikurse në këtë nëndegë edhe në secilën lagje e fshat të Gjilanit, vetëm me PDK-në do të ndodhë ndryshimi që e duan qytetarët ka shkruar ai.

Edhe, Riza Abdyli thotë se vazhda e takimeve me anëtaret e kryesisë së nëndegëve po vazhdon. “Sot ishim në nëndegën e Uglarit ku i informuam për problemet të cilat i preokupojnë qytetarët e Uglarit. Ne sot morëm obligime që me ardhjen e PDK-së në qeverisje, qytetarët do të trajtohen të barabartë në të gjitha nivelet. Ne si struktura të zgjedhura do t’i qëndrojmë afër qytetarit dhe bashkë me qytetarin do ta udhëheqim komunën tonë” ka shkruar Riza Abdyli./rajonipress/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *