Banorët e fshatit Malishevë të Gjilanit, kanë vazhduar aksionin e pastrimit të fshatit

Banorët e fshatit Malishevë të Gjilanit, kanë vazhduar aksionin e pastrimit të fshatit

Sikur të Dielave të kaluara edhe dje banorët e fshatit të Malisheves në Gjilan kanë vazhduar aksionin për pastrimin e fshatit.

Kësaj radhe këtij aksionit vullnetar i janë bashkëngjitur edhe kompanit private të cilat kanë angazhuiar makineritë e tyre për largimin mbeturinave të cilat janë grumbulluar me vite ka thënë Latif Maliqi, Kryetar nga Këshilli organizativ i fshatit Malishevë të Gjilanit.

Si duket aksioni “Ta pastrojmë Kosovën” për këta banorë nuk ka përfunduar ende sepse mirëmbajtja dhe pastrimi nuk bëhet vetëm një muaj por duhet të jetë i përhershëm për të pasur një ambient të mirë dhe të pastër.

 

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *