Kastrati cakton dy drejtor të rinj në shëndetësi dhe financa

Kastrati cakton dy drejtor të rinj në shëndetësi dhe financa

Qëndron Kastrati nga e marta ka caktuar dy drejtor të rinj në dy drejtorate të rëndësishme. Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale do të udhëhiqet nga Suna Zajmi – Krasniqi, ndërsa Drejtoria e Financave dhe Buxhetit nga Sinbad Sonki.

“Jam shumë i lumtur për këtë vendim dhe pres nga drejtorët e rinj punë dhe angazhim për rezultate të prekshme dhe pozitive në jetën e qytetarëve” ka shkruar Qëndron Kastrati.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *