Sokol Haliti ri zgjidhet kryetar i degës së LDK-së në Viti

Sokol Haliti ri zgjidhet kryetar i degës së LDK-së në Viti

Të martën delegatët e Kuvendit zgjedhor të Degës së LDK-së në Viti edhe një mandat kanë rizgjedhur kryetar, Sokol Halitin.

Gjatë procesit ka pasur interesim të madh të qytetarëve dhe anëtarësisë. Kryetarit dhe Kryesisë, punë të mbarë thuhet në njoftimin e LDK-së.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *