Këshilli drejtues i PDK-së në Gjilan sot zgjedhi kryesinë e saj (FOTO)

Këshilli drejtues i PDK-së në Gjilan sot zgjedhi kryesinë e saj (FOTO)

Partia Demokratike e Kosovës dega në Gjilan sot ka mbajtur zgjedhjet e brendshme për të zgjedhur kryesinë e re.

Kjo është lista që fituan votat për të qenë pjesë e kryesisë së PDK-së, 15 të parët më të votuarit dhe për ta plotësuar normën e femrave në parti prej 30% janë pesë të fundit!

Lista fituese:

 

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *