Në Kamenicë për herë të parë realizohet dezinsektimi

Në Kamenicë për herë të parë realizohet dezinsektimi

Edhe një tjetër premtim i realizuar dhe gradualisht do t’i përmbushim të gjitha premtimet e programit zgjedhor ka thënë Qëndron Kastrati.

Ndryshe sipas Kastratit dezinfektimi është hera e parë që po realizohet në qytetin e Kamenicës.”Vetëm me punë dhe përkushtim mund të jemi në shërbim të qytetarit dhe për qytetarin” ka shkruar Kastrati.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *