Lutfi Haziri nis konsultimet për qeverisjen lokale, AAK-në e largon, ftohet LVV

Lutfi Haziri nis konsultimet për qeverisjen lokale, AAK-në e largon, ftohet LVV

Lutfi Haziri thotë se do të nis konsultimet për qeverisjen lokale. Nga sot fillojë konsultimet me partitë politike për qeverisjen lokale, AAK del jashtë qeverisjes kurse do të ftohet Lëvizja Vetëvendosje për bashkëqeverisje lokale thotë ai.

Lutfi Haziri pritet të ndërrojë partnerët e koalicionit qeverisës. Sipas tij nga e marta ai do të nis konsultimet me partitë politike në Gjilan rreth qeverisjes lokale.

“Nga sot fillojë konsultimet me partitë politike për qeverisjen lokale, AAK del jashtë qeverisjes kurse do të ftohet Lëvizja Vetëvendosje për bashkëqeverisje lokale” tha Haziri për rajonipress.

Haziri nuk ka dhënë detaje të specifikuara se për çfarë partneriteti bëhet fjalë dhe ku janë gjetur të metat tek partneri i deritanishëm, por konsultimet pritet ti fillojë nga e marta për të ndërruar partnerin qeverisës.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *