Emergjenca në Gjilan ndryshon me investimet e bëra nga Ministra e Shëndetësisë në vlerë 200 mijë euro

Emergjenca në Gjilan ndryshon me investimet e bëra nga Ministra e Shëndetësisë në vlerë 200 mijë euro

Qytetarët e Gjilanit do të kenë në dispozicion një shërbim modern që do t’u përgjigjet të gjitha kërkesave dhe nevojave emergjente në Spitalin e tyre.

“Kënaqësi e dyfishtë të shoh nga afër 200 mijë eurot e investuara në një projekt konkret, që janë bërë të mundura falë luftës së madhe kundër korrupsionit që kemi bërë këto dy vjet në shëndetësi.” ka shkruar Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili në facebook.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *