Qemajl Mustafa: Lufta kundër krimit e korrupsionit bëhet me figura të fuqishme e të pastra

Qemajl Mustafa: Lufta kundër krimit e korrupsionit bëhet me figura të fuqishme e të pastra

 Lufta që duhet t`i bëjmë krimit, korrupsionit dhe nepotizmit, është kthesa e domosdoshme që i duhet shoqërisë së Kosovës. Kjo bëhet me figura të fuqishme dhe plotësisht të pastra në garën që na pret ka thënë Qemajl Mustafa në takimin që ka pasur me nëndegët e Përlepnicës dhe Kmetocit.

Postimi i plotë i Qemajl Mustafës

“Takim me nëndegët e Përlepnicës dhe të Kmetocit. Diskutuam rreth aktualitetit politik parazgjedhor. Për reformat brenda PDK dhe për procesin zgjedhor poashtu. Diskutuam për mesazhin kryesor të PDK i cili sipas përcaktimeve të kryetarit Veseli dhe të shtabit zgjedhor, duhet të jetë i tillë që ta intrigojë secilin zgjedhës dhe ta dërgojë te kutia e votimit për ta votuar pikërisht PDK -në. Lufta që duhet t`i bëjmë KRIMIT, KORRUPSIONIT DHE NEPOTIZMIT është kthesa e domosdoshme që i duhet shoqërisë së Kosovës. Kjo bëhet me figura të fuqishme dhe plotësisht të pastra në garën që na pret.
U përcaktuam për emrat e drejtuesve të sektorëve në shtabet zgjedhore të këtyre nëndegëve. I falënderoj të gjithë aktivistët e Përlepnicës dhe të Kmetocit për punën e bërë mirë për 20 vite me radhë. Këto dy nëndegë ishin dhe mbetën të suksesshme përherë. Kryetarëve të ri urime më të mira për fitore në këto zgjedhje” ka shkruar Qemajl Mustafa./rajonipress/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *