Gjilanin mbrëmë e rrëmbeu uji, qendra shndërrohet në një mini moçal (FOTO)

Gjilanin mbrëmë e rrëmbeu uji, qendra shndërrohet në një mini moçal (FOTO)

Moti i ndryshuar dhe i përcjellur me shi e shtrëngatë ka përfshirë edhe qytetin e Gjilanit. Natën e mbrëmshme i është dashur pak minuta dhe qendra e Gjilanit të shndërrohet në një mini moçal.

Qendra e qytetit siç shihet edhe në këto foto vazhdon të mbetet pika më e dobët ku pos grumbullimit të ujit atmosferik, aty dalin në sipërfaqe edhe ujërat fekal. Banorët e zonës qendër thonë se për pak minuta qendra u shndërrua në një deti të tërë.

Ndryshe shiu i rrëmbyeshëm ka prekur edhe disa fshatra, derisa për një pjesë konsiderohet si i nevojshëm dhe i domosdoshëm./rajonipress/

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *