Konfiskohet armë dhe municion në Pasjak

Konfiskohet armë dhe municion në Pasjak

Në fshatin Pasjak, të Novobërdes raportohet se gjatë bastisjes në shtëpinë e të dyshuarit mashkull shqiptarë njësiti policore ka gjetur dhe konfiskuar një pushkë gjysmë automatike me 30 copë fishek si dhe 21 copë fishek të kalibrit tjetër 7.65 mm.

Pas intervistimit në konsultim me prokurorin e shtetit rasti procedohet me procedurë të rregullt gjyqësore njoftoj policia e Kosovës.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *