Veteranët do të jenë krah i fortë i fitores së PDK-së

Veteranët do të jenë krah i fortë i fitores së PDK-së

Veteranët u zotuan njëzëri që bashkë me kolegët e tyre në rajon dhe me familjarët e dëshmorëve dhe të invalidëve të luftës do të jenë krah i fortë i fitores së PDK edhe në zgjedhjet e 6 Tetorit të sivjemë. “Askund nuk e ndjejmë vehten më mirë se në PDK sepse askund nuk kuptohemi më mirë dhe askund nuk dëgjohemi më mirë se sa në këtë subjekt politik që shumica prej nesh e konsiderojmë shtëpinë tonë” e thanë veteranët në këtë takim.

Postimi i plotë i Qemajl Mustafës

Takim i mirë bashkëbisedimi dhe bashkërendimi të punëve me veteranët e luftës së UÇK nga Gjilani dhe Artana. Me prezencë dhe me një fjalë të mirë shpjeguese dhe motivuese për procesin zgjedhor 2019 na nderoi dr Fatmir Xhelili, ish deputet në Kuvendin e Kosovës dhe kandidat për deputet në listën tonë.

Veteranët u zotuan njëzëri që bashkë me kolegët e tyre në rajon dhe me familjarët e dëshmorëve dhe të invalidëve të luftës do të jenë krah i fortë i fitores së PDK edhe në zgjedhjet e 6 Tetorit të sivjemë.
“Askund nuk e ndjejmë vehten më mirë se në PDK sepse askund nuk kuptohemi më mirë dhe askund nuk dëgjohemi më mirë se sa në këtë subjekt politik që shumica prej nesh e konsiderojmë shtëpinë tonë” e thanë veteranët në këtë takim.

Në emër të shtabit zgjedhor të degës në Gjilan i falënderoj për organizimin e mirë të këtij takimi drejtuesit e sektorit për OVL-në Bujar Nevzadin, Elisah Ymerin dhe Shaqir Shaqirin.
Vazhdojmë bashkë drejtë fitores së domosdoshme #Përtydheshtetin në #dekadënere me #KadriVeselin #Kryeministër

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *