VV: Mbi 150 aktivistë e vullnetarë të anëtarësuar në vetëm 4 ditë

VV: Mbi 150 aktivistë e vullnetarë të anëtarësuar në vetëm 4 ditë

Po vazhdojnë diskutimet e kandidatëve për deputetë dhe aktivistëve me qytetarë të shumtë të Gjilanit për të shpalosur alternativën për ndryshim.

Entuziazmi e vullneti qytetar flet për ndryshim, e ndryshimi i vetëm jemi ne.
Lëvizja VETËVENDOSJE! – Qendra Gjilan

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *