Albin Kurti merr mbështetje edhe nga Zhegra

Albin Kurti merr mbështetje edhe nga Zhegra

Zhegranët i kanë bërë pritje kandidatit për kryeministër të Kosovës, Albin Kurti.

Shumë qytetarë kanë marrë rrugën për Shkollën Fillore “Agim Ramadani” për ta takuar Albin Kurtin dhe për të treguar edhe një herë se Zhegra do të votoj për ndryshim. Zhegra e ka ndarë mendjen, të vendosur për të vetëvendosur.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *