Riad Rashiti merr përkrahje të fuqishme nga rinia e Malishevës

Riad Rashiti merr përkrahje të fuqishme nga rinia e Malishevës

Ju faleminderit të gjithëve për besimin dhe përkrahjen që po më ofroni në këto zgjedhje. Ndjenjë e veçantë kur merr kaq shumë mbështetje edhe nga rinia e fshatit tënd. E këta të rinjë janë vetëm të një lagje të Malishevës ka shkruar Riad Rashiti kandidat i PDK-së për deputet në Kuvendin e Kosovës.

“Ju faleminderit të gjithëve për besimin dhe përkrahjen që po më ofroni në këto zgjedhje. Ndjenjë e veçantë kur merr kaq shumë mbështetje edhe nga rinia e fshatit tënd. E këta të rinjë janë vetëm të një lagje të Malishevës. Faleminderit bashkëvendës.
Faleminderit kryetare e rinisë Erleta Osmani për punën e mrekullueshme me Rininë Demokratike dhe Sabedin Halili për punën e jashtëzakonshme në Malishevë” ka shkruar Rashiti.

Rashiti ndërkaq është ndier i relaksuar edhe në fshatin Cërrnicë. “Mobilizim i jashtëzakonshëm i aktivistëve të PDK-së. Cërnica dhe lagja e tregut e treguan sonte përkushtimin që e kanë për fitoren e PDK-së. Faleminderit Jeton Sherifi dhe Florent Buca për angazhimin dhe kontributin e juaj” ka shkruar Rashiti.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *