Këta janë kandidatët e Vetëvendosjes në Gjilan që kanë fituar ulëse në Kuvendin e Kosovës

Këta janë kandidatët e Vetëvendosjes në Gjilan që kanë fituar ulëse në Kuvendin e Kosovës

Pak orë kanë mbetur nga shpallja e rezultatetve të KQZ për zgjedhjet e 6 tetorit, ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje me rreth 220 mijë vota në nivel vendi.

Tashmë kanë dalur edhe rezultatet e kandidatëve për deputet, ndërsa ajo që bie në sy është dështimi i Sami dhe Ismajl Kurteshi të cilet nuk arritën të bëhen deputetë, ndërsa kandidatët e rinj Arbëreshë Kryeziu Hyseni dhe
Alban Hyseni kanë fituar vota të mjaftueshme për ta siguruar një ulëse në Kuvendin e Kosovës, gjithashtu edhe  Labinotë Demi – Murtezi ka siguruar votat për deputete në Kuvendin e Kosovës shkruan 06press.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *