Teatri i Qytetit në Gjilan shpall logon fituese

Teatri i Qytetit në Gjilan shpall logon fituese

Teatri i qytetit të Gjilanit sot ka shpallur logon fituese e cila do ta identifikojë Teatrin e Gjilanit shkruan 06press.

Logoja është punuar nga Uran Mujku dhe është fituese e konkursit publik për dizajnimin e logos së Teatrit të Qytetit të Gjilanit.

Ne po ndryshojmë. Teatri i Qytetit të Gjilanit gradualisht është duke krijuar dhe zhvilluar brendimin e tij vizuel kanë deklaruar në postimin zyrtarë nga Teatri i Gjilanit raporton 06press.

Fisnik Ismaili, Lum Çeku dhe Alban Kastrati janë anëtarët e komisionit që kanë vlerësuar/përzgjedhur logon e re të Teatrit të Qytetit të Gjilanit raporton 06press.

 

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *