Arbër Ismajli vitin 2019 e quan vit të suksesit në shumë fusha por harron ta cek se qytetarët e Gjilanit po përballen me mungesë të ujit

Arbër Ismajli vitin 2019 e quan vit të suksesit në shumë fusha por harron ta cek se qytetarët e Gjilanit po përballen me mungesë të ujit

Arbër Ismajli nënkryetar i komunës së Gjilanit ka thënë se viti 2019 po përmbyllet me disa suksese në shpenzimet kapitale, inkasimi i tatimit në pronë dhe departamenti i prokurimit shtyllat ku ka pasur rezultate inkurajuese por nuk foli për mungesën e ujit të pijëshëm që po përballen Gjilanasit.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Miq,
Vitin 2019 gradualisht po e mbyllim me 90% realizim të shpenzimeve kapitale është njëri ndër vitet më të mira sa i përket shpenzimeve kapitale.
Gjithashtu inkasimi i tatimit në pronë ka tejkaluar parashikimet tona me mbi 100%,!Faleminderit Gjilan
Departamenti i Prokurimit është afër 90% të realizimit të planit të prokurimit për vitin 2019!
Bashkë e me suksese të reja!

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *