Hotel “ Evropa 2002 “, në Gjilan hap dyert për persona të prekur nga tërmeti

Hotel “ Evropa 2002 “, në Gjilan hap dyert për persona të prekur nga tërmeti

Hotel “ Evropa 2002 “, në Gjilan ka ofruar strehim për familjet e prekura nga tërmeti në Thumanë dhe Durrës.

Solidarizimi me banorët e prekur nga tërmeti, sot i është bashkuar edhe hotel “ Evropa 2002 “, nga Komuna e Gjilanit.

Pronarët e “ Evropa 2002 “, ka vën në dizpozicion hotelin për banorët e Shqipërisë, të cilët janë të prekur nga tërmeti.

Tel/ +38344602555

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.