Nesër bëhet varrimi i Isa dhe Shemsi Abazi nga Gjilani, të cilët humbën jetën në Shqipëri

Nesër bëhet varrimi i Isa dhe Shemsi Abazi nga Gjilani, të cilët humbën jetën në Shqipëri

        Lajmin për varrimin e dy vëllëzërve e kanë bërë të ditur familjarë të tyre në rrjete sociale.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.