06 Press rradhitet para mediumeve të njohura në Kosovë

06 Press rradhitet para mediumeve të njohura në Kosovë

Portali online ’06 Press’ në statistikat e bëra nga Kerolli për muajin Korrik ka dal me lexueshmëri para shumë mediumeve të njohura në Kosovë.

Nuk janë bërë ende një vit i plotë kur ’06 Press’ ka lansuar platformën e portalit online dhe shumë shpejtë është futur në tregun medial, duke shënuar qindra-mijëra lexime ditore.

06 Press mbulon gjithë territorin e Anamoravës me lajme të shpejta dhe të sakta, por edhe më gjerë për ti ofruar lexuesve në kohë reale të rejat e fundit nga vendi.

Si medium i ri është përkrahur mjaftë mirë nga lexuesit që tashmë në statistika qëndron para disa mediumeve të njohura.

Për të shikuar listen e plotë mund të klikoni tek ky link:

https://kerol.li/tpm/2020/korrik/ 

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.