Arben Mehmeti reagon ashpër për mos përfshirjen e Gjilanit me asnjë ministër në qeveri!

Arben Mehmeti reagon ashpër për mos përfshirjen e Gjilanit me asnjë ministër në qeveri!

LDK-ja e Gjilanit i ka 3 deputet aktual ne parlament,nga nesër bëhen 4 deputet,ndërsa kanë qenë 5 kandidatë të propozuar për deputet nga dega e Gjilanit.

Një votë ka shkuar për bartësen e listës Vjosa Osmani e që në këtë formë na ka mbetë pa hy në parlament edhe kandidati tjetër që është shumë afër me vota për me hy në kuvend dhe që të përmbyllet suksesi 100% sipas planifikimit sa i përket përfaqsimit.LDK-ja e Gjilanit në këtë këndvështrim ka pasur rezultate të mëdha nga se nga 5 propozime 4 janë tashmë deputetë,ky fakt nuk duhët të injorohet.Për këtë rezultat 4 deputetë në kuvend nga 5 propozime janë meritorët strukturat e LDK-së në Gjilan.

Deputetët tanë nuk duhët të pranojnë deklarimin e disave nga niveli qendror i LDK-së se Gjilani i ka humbë zgjedhjet si parti ne Gjilan dhe nuk meriton përfaqësim sepse shumë degë që i kanë humbur zgjedhjet edhe më bindshëm dje dhe sot kanë përfaqësime me nga dy ministra.

Nuk e kuptoj motivin e arsyes së votimit të qeverisë nga deputetët e LDK -së, së Gjilanit në këtë formul kur LDK -ja e Gjilanit dhe strukturat e saja fyhen,degradohen dhe anashkalohen në mënyrën më të keqe.Deputetët nuk kanë mision realizimin e interesave personale dhe klanore por interesin e strukturave që kanë ndihmuar uljen në kuvend. Do të doja të jem gabim por se kjo histori i adresohet Gjilanit për të keq në të ardhmen për ne dhe gjeneratat e reja.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.