Faton Bislimi nga Gjilani nga nesër deputet i LDK-së

Faton Bislimi nga Gjilani nga nesër deputet i LDK-së

Kryesia e LDK-së sot ka mbajtur një mbledhje, derisa pas përfundimit të saj kryetari Isa Mustafa dhe mandatari për kryeministër, Avdullah Hoti prezantuan emrat e ministrave të LDK-së.

Tre deputetët Armend Zemaj, Arban Abrashi e Driton Selmanaj, do ta lëshojnë karrigen e tyre në Kuvend.

E, në vend të tyre, do të vijnë tre deputetë të tjerë, të cilët sipas numrit të votave në zgjedhjet e 6 tetorit, pasojnë në listë.

Këta janë: Visar Hoti, Ismet Beqiri dhe Faton Bislimi.

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.