Rexhep Kadriu uron besimtarët islam për festën e Bajramit

Rexhep Kadriu uron besimtarët islam për festën e Bajramit

Me rastin e Bajramit të Madh, gjithë qytetarëve të besimit Islam, ua përcjelli urimet më të përzemërta, duke uruar që agjërimi ynë të jetë pranuar nga Krijuesi i gjithësisë ka thënë Rexhep Kadriu.

Të nderuar qytetarë,
I nderuar kryetar i Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim Aliu,

Bajrami i Madh është kurorëzim i muajit të Ramazanit, që shpërfaq vlerat dhe virtytet më të mira të besimit Islam dhe të traditës shqiptare në përgjithësi, duke shpreh respektin e përkushtimin e pa kufizuar ndaj familjes, shoqërisë, në theks të veçantë përkujdesjen ndaj njerëzve në nevojë. Shqiptarët shquhen për pranim të tjetrit me bindje ndryshe fetare, dhe kjo duhet edhe të ruhet por edhe të forcohet.

Urime dhe bashkë pritshmi edhe shumë bajramë tjerë me shëndet e lumturi, dashuri për njëri-tjetrin dhe përkushtim ndaj Krijuesit!

06Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.